Diskuze ke slevě: Mytí, regenerace, profesionální střih, foukání a styling od Zuzany Divišové.

199 Kč
UKONČENO
anonymní příspěvek

Pavlíková:
Dobrý den. Musím ke kupónu využít bonus na barvu a melír? Mám zájem jen o střihání. Děkuji.
partner Zuzana Divišová
Partner
slevy

Zuzana Divišová:
Dobrý den, nemusíte, kupon je pouze na sřih s foukanou. Z. Divišová
anonymní příspěvek

Marešová:
Dobrý den, kolik by ke kuponu stálo barvení-melír barva do barvy na délku vlasů po ramena? Děkuji.
profilové foto Lenka Ševítová
Slevy.cz

Slevy.cz:
Dobrý den paní Marešová, myslíte barva + barevný melír? Pěkný den.
anonymní příspěvek

Pangrácová:
Dobrý den, minulý rok jsem využila služeb paní Divišové. Předvedla absolutně neprofesionální práci. Na mé požadavky se tvářila, jako že jsem naprosto hloupá. Bohužel jsme ji mohla sledovat v zrdcadle.Ostříhala mi na hlavě kastrol. NEDOPORUČUJI!
anonymní příspěvek

Wolfová:
Dobrý den, stihnu koupit kupon a pak se k Vám objednat na příští týden? odjiždím pak na 2 měs. mimo republiku a potřebuji ostřihat.
partner Zuzana Divišová
Partner
slevy

Zuzana Divišová:
Dobrý den, určitě to stihnete, můžu Vám nabídnout tyto dny na objednání po, út, pá, so, ne. Divišová
anonymní příspěvek

Nikola:
Já jsem kupón taky kdysi využila a bylo to v pohodě, tak asi záleží, jak si kdo s kadeřnicí sedne.
anonymní příspěvek

Marešová:
Dobrý den, k mému dotazu,ano upřesňuji barvení+melír, event. pouze melír. Děkuji.
partner Zuzana Divišová
Partner
slevy

Zuzana Divišová:
Dobrý den, cena melíru po slevě 25% je 532,-kč. Divišová
anonymní příspěvek

Ktk:
Dobrý den přeji :) Prosím pěkně jaký bude doplatek na barvu (samostatně bez melíru) na vlasy k ramenům? Díky :)
partner Zuzana Divišová
Partner
slevy

Zuzana Divišová:
Dobrý den, doplatek je 420,-kč. Divišová

Přidat komentář:

Vaše jméno:
E-mail (nebude zobrazen):
Opište pozpátku kód z obrázku:

Diskuze na Slevy.cz

Toto diskuzní fórum slouží pouze pro otázky a odpovědi k aktuální slevě.
Pro řešení zákaznických a uživatelských problémů používejte prosím naši zákaznickou linku (tel. 733 710 665; po-pá, 9:00 - 17:00)
nebo email pomoc@slevy.cz.

Urážlivé, vulgární a jiné nevhodné příspěvky mohou být mazány.

logo Slevy.cz Sledujte nás: RSS Twitter
O společnosti
O nás Kontakt Ochrana údajů Volná místa Partneři
Pro zákazníky
Jak to funguje Časté otázky Podmínky používání Soutěže Letáky / outlety
Spolupráce
Vaše sleva u nás XML feed Affiliate program Vstup pro dodavatele slevy GoPay.cz - poskytovatel platební brány