Diskuze ke slevě: Jen 299 Kč za špičkové kosmetické ošetření pleti přípravky značky Chris Farrell v centru Prahy.

299 Kč
UKONČENO
anonymní příspěvek

Marta:
Dobrý den, jak probíhá napářka obličeje? Je vhodná pro pleť s rozšířenými žilkami? děkuji
partner The One Wellness s.r.o.
Partner
slevy

The One Wellness s.r.o.:
Odpověď pro Martu - Dobrý den, v nabídce není napářka pleti, tudíž Vám nebude prováděna místo toho se dělá masáž obličeje a dekoltu pro prokrvení a roztažení pórů. S pozdravem The One Wellness club
anonymní příspěvek

Linda:
Dobrý den, nikde jsem se nedočetla, zda je čištění pleti prováděno ručně..? A ohledně dotazu paní Marty, v textu ke slevě píšete že se provádí i napařování obličeje..
profilové foto Lenka Ševítová
Slevy.cz

Slevy.cz:
Dobrý den, čištění se provádí ručně. Do textu se nám vloudila chybička, ošetření skutečně nezahrnuje napářku, místo toho se používá gomáž. Pokud byste napářku vyžadovala, vyjdou Vám vstříct, avšak v salónu tuto proceduru pro pleť nedoporučují. Hezký den a děkujeme za Váš dotaz.
anonymní příspěvek

IVI:
Lindo/Marto: tato akce již jednou na slevový kupón byla, využila jsem a musím říct, že na lepší kosmetice jsem ještě nebyla!! vřele doporučuji. Slečna je milá, masáž úžasná a celkové čištění pleti je prováděné opravdu důkladně a to s minimální bolestí, byla jsem opravdu nadšená a kupóny kupuji stále
anonymní příspěvek

Linda:
IVI děkuji Vám za doporučení. Kupón si koupím :)
anonymní příspěvek

IVI:
Lindo není zač, snad budete stejně spokojená jako já
anonymní příspěvek

Marta:
Nejen že tam ještě včera napářka byla, což bylo v odpovědi pro mne popřeo, ale i na sránkách salonu jsem se týž den dočetla, že jakmia vám někde dělají kosmeiku bez napářky, ta máme vzít nohy na ramena,neb je to neprofesionální.
profilové foto Lenka Ševítová
Slevy.cz

Slevy.cz:
Dobrý den Marto, ano, napářka u akce byla zmíněná. Jak jsme psali u dotazu Lindy, došlo k chybě - mysleli jsme tím k naší chybě, kterou jsme dnes opravili. Omlouváme se, jestli to vyznělo jako popření Vašeho dotazu. Hezký den!
anonymní příspěvek

Marta:
Tomu rozumím, jen mně nejde do hlavy, proč salon za svých stránek stáhl to povídání o tom, že kosmetika bez napářky je neprofesionální a v jejich salonu ji dělají a jinde ji máme vyžadovat. To jsou změny ze dne na den a člověk se už neoientuje.
Partner
slevy

The One Wellness s.r.o.:
Dobrý den Marto, děkujeme za upozornění. Díky Vašemu komentáři jsem si uvědomili, že máme na stránkách starší informace a opravili jsme to. Pravděpodobně i proto vzniklo toto nedorozumění. Děkujeme a příště si dáme pozor, aby informace nebyli matoucí.
anonymní příspěvek

Marta:
Jasně, já to myslím tak, že nejsem odborník a na kosmetice jsem byla jednou ( a čištění bylo dost nepříjemné - vymačkávání)a nevím, zda je tedy pravda to, co jsem se dočetla před dvěma dny:"Napářka je velmi důležitou součástí při čištění pleti. Čištění pleti bez napářky považujeme v našem salonu za nepřijatelné a důrazně upozorňujeme, abyste si v každém salonu vyžádali napářku před započetím čištění! Vaše pleť čištěním bez napářky velmi trpí a ošetření je považována za vysoce nešetrné. Chemická změkčovadla nejsou často ideálním řešením." Nebo to co je teď.Mne nejde o to do něčeho šťourat, aktualizace je fajn, ale co si má z toho zákazník odnést za zjištění.
Partner
slevy

The One Wellness s.r.o.:
Odpověď pro Martu - Dobrý den, podívejte se prosím znova na naše stránky a tam už je popis kosmetiky kompletní. S tím, že to co je v dealu nabízeno to také provádíme. S pozdravem The One Wellness club
anonymní příspěvek

Marta:
Škoda, že to poradenství, o které pořád žádám nabídnout neumíte. Děkuji za neodpovězení a přeji hodně úspěchů.
Partner
slevy

The One Wellness s.r.o.:
Odpověď pro Martu - Dobrý den, Čištění pleti – Kosmetické ošetření pleti dnes patří mezi základ v péči o pleť. Nabízíme proto kompletní ošetření pro všechny typy pleti. Základem kosmetické péče o pleť v našem salonu je povrchové čištění pleti, kdy se obličej, krk a dekolt důkladně očistí pleťovým mlékem a následně pleťovou vodou, pečlivě vybranou pro určitý typ pleti. Následuje masáž obličeje. Masáž pleť prokrví, uvolní a připraví na následné hluboké čištění pleti. Masáž obličeje není vhodná pouze pro aknózní pleť. Pokud je masáž obličeje prováděna pravidelně,kvalitně a hlavně ještě před vznikem vrásek, je považována za jednu z nejlepších prevencí vzniku vrásek a ochablosti kontur obličeje. V kombinaci s určitým typem pleťové výživy je pak téměř jistou zárukou maximálního udržení si hladkého obličeje bez vrásek. Napářka už je zastaralou metodou, která není vhodná pro kosmetické ošetření pleti. Následuje gomáž, která je jednou z nejmodernějších technologíí, která nahrazuje peeling, funkcí je odstranění zrohovatělé vrstvy. Poté jako poslední část následuje zapracování séra či masky, která pleť vyživí a hydratuje.
anonymní příspěvek

ema:
Dobrý večer, je možné se objednat s kamarádkou v jeden čas\? Nejsme z Prahy, tak abychom na sebe vzájemně nečekaly.Děkuji
Partner
slevy

The One Wellness s.r.o.:
Dobrý den, ne není to možné jít na kosmetiku současně, můžete na sebe počkat. Procedúra trvá 1 hodinu přibližně. S pozdravem The One wellness club

Přidat komentář:

Vaše jméno:
E-mail (nebude zobrazen):
Opište pozpátku kód z obrázku:

Diskuze na Slevy.cz

Toto diskuzní fórum slouží pouze pro otázky a odpovědi k aktuální slevě.
Pro řešení zákaznických a uživatelských problémů používejte prosím naši zákaznickou linku (tel. 733 710 665; po-pá, 9:00 - 17:00)
nebo email pomoc@slevy.cz.

Urážlivé, vulgární a jiné nevhodné příspěvky mohou být mazány.

logo Slevy.cz Sledujte nás: RSS Twitter
O společnosti
O nás Kontakt Ochrana údajů Volná místa Partneři
Pro zákazníky
Jak to funguje Časté otázky Podmínky používání Soutěže Letáky / outlety
Spolupráce
Vaše sleva u nás XML feed Affiliate program Vstup pro dodavatele slevy GoPay.cz - poskytovatel platební brány