Dobrý den, jak probíhá napářka obličeje? Je vhodná pro pleť s rozšířenými žilkami? děkuji
Diskuze ke slevě: Jen 299 Kč za špičkové kosmetické ošetření pleti přípravky značky Chris Farrell v centru Prahy.
299 Kč
UKONČENO
|
|
24.1. 11:17
IVI:
Lindo/Marto: tato akce již jednou na slevový kupón byla, využila jsem a musím říct, že na lepší kosmetice jsem ještě nebyla!! vřele doporučuji. Slečna je milá, masáž úžasná a celkové čištění pleti je prováděné opravdu důkladně a to s minimální bolestí, byla jsem opravdu nadšená a kupóny kupuji stále |
|
24.1. 11:36
Linda:
IVI děkuji Vám za doporučení. Kupón si koupím :) |
|
24.1. 12:12
IVI:
Lindo není zač, snad budete stejně spokojená jako já |
|
24.1. 15:48
Marta:
Nejen že tam ještě včera napářka byla, což bylo v odpovědi pro mne popřeo, ale i na sránkách salonu jsem se týž den dočetla, že jakmia vám někde dělají kosmeiku bez napářky, ta máme vzít nohy na ramena,neb je to neprofesionální.
|
|
24.1. 16:31
Marta:
Tomu rozumím, jen mně nejde do hlavy, proč salon za svých stránek stáhl to povídání o tom, že kosmetika bez napářky je neprofesionální a v jejich salonu ji dělají a jinde ji máme vyžadovat. To jsou změny ze dne na den a člověk se už neoientuje.
|
|
25.1. 23:09
Marta:
Jasně, já to myslím tak, že nejsem odborník a na kosmetice jsem byla jednou ( a čištění bylo dost nepříjemné - vymačkávání)a nevím, zda je tedy pravda to, co jsem se dočetla před dvěma dny:"Napářka je velmi důležitou součástí při čištění pleti. Čištění pleti bez napářky považujeme v našem salonu za nepřijatelné a důrazně upozorňujeme, abyste si v každém salonu vyžádali napářku před započetím čištění! Vaše pleť čištěním bez napářky velmi trpí a ošetření je považována za vysoce nešetrné. Chemická změkčovadla nejsou často ideálním řešením." Nebo to co je teď.Mne nejde o to do něčeho šťourat, aktualizace je fajn, ale co si má z toho zákazník odnést za zjištění.
|
|
27.1. 11:53
Marta:
Škoda, že to poradenství, o které pořád žádám nabídnout neumíte. Děkuji za neodpovězení a přeji hodně úspěchů.
|
|
31.1. 20:05
ema:
Dobrý večer, je možné se objednat s kamarádkou v jeden čas\? Nejsme z Prahy, tak abychom na sebe vzájemně nečekaly.Děkuji
|
Diskuze na Slevy.cz
Toto diskuzní fórum slouží pouze pro otázky a odpovědi k aktuální slevě.
Pro řešení zákaznických a uživatelských problémů používejte prosím naši
zákaznickou linku (tel. 733 710 665; po-pá, 9:00 - 17:00)
nebo email pomoc@slevy.cz.
Urážlivé, vulgární a jiné nevhodné příspěvky mohou být mazány.

Užijte si komplexní kosmetické ošetření za pouhých 299 Kč! Povrchové čištění pleti, úprava obočí, mikromasáž očních víček, masáž dekoltu, hloubkové čištění, peeling, sérum a maska pomocí kvalitních přípravků profesionální kosmetiky Chris Farrell!
zpět na detail slevy