Diskuze ke slevě: 10 sáčků luxusní horké čokolády za pouhých 110 Kč v internetovém obchodě Portocafe.eu!

110 Kč
UKONČENO
anonymní příspěvek

Silvik:
Dobrý den, pokud si k objednávce ze www.slevy.cz přidám ještě zboží z vašich stránek - např. balení čokolády 1 kg, jaká bude cena poštovného. Děkuji S.
partner PORTO CAFE
Partner
slevy

PORTO CAFE:
Dobrý večer, poštovné zůstává vždy pouze jedno :-) a to 40kaček :-) Děkujeme za Váš zájem, Jana
anonymní příspěvek

Petr:
škoda, že nejde nakombinovat příchutě. classic zrovna nepreferuji a chtěl jsem objednat od každé příchutě trochu, abych ochutnal, jelikož tohoto výrobce vůbec neznám. Přeji hezký den
partner PORTO CAFE
Partner
slevy

PORTO CAFE:
Dobrý den Petře, tato akce je momentálně jen na tuto příchuť, ale na našich stránkách si můžete vybrat až z 30druhů příchutí :-) děkuji, Jana
anonymní příspěvek

Jana:
Muzu jen doporucit, v minule akci jsem koupila a je fakt skvela...
anonymní příspěvek

Pavlína:
Když zaplatim převodem na učet,píšou mi že mi zašlou kupon,ale ja si to chtěla nechat zaslat poštou. Co mam s tim kuponem dělat dal?
profilové foto Lenka Ševítová
Slevy.cz

Slevy.cz:
Dobrý den, horká čokoláda Vám bude zaslána poštou. Před tím je však třeba si ji objednat na emailu EnricoBaldo@seznam.cz (a zaplatit poštovné). Do tohoto emailu uvedete kromě adresy dodání také kód ze slevového kupónu, aby bylo jasné, že máte čokoládu zaplacenou. Pokud byste měla ještě nějaké dotazy, rádi Vám je zodpovíme na pomoc@slevy.cz. Pěkný den!
anonymní příspěvek

Sylva:
Lidi, nakupujte, čokoláda je super a všechno "vyřizování kolem" rychlé a bezproblémové, doporučuji!

Přidat komentář:

Vaše jméno:
E-mail (nebude zobrazen):
Opište pozpátku kód z obrázku:

Diskuze na Slevy.cz

Toto diskuzní fórum slouží pouze pro otázky a odpovědi k aktuální slevě.
Pro řešení zákaznických a uživatelských problémů používejte prosím naši zákaznickou linku (tel. 733 710 665; po-pá, 9:00 - 17:00)
nebo email pomoc@slevy.cz.

Urážlivé, vulgární a jiné nevhodné příspěvky mohou být mazány.

logo Slevy.cz Sledujte nás: RSS Twitter
O společnosti
O nás Kontakt Ochrana údajů Volná místa Partneři
Pro zákazníky
Jak to funguje Časté otázky Podmínky používání Soutěže Letáky / outlety
Spolupráce
Vaše sleva u nás XML feed Affiliate program Vstup pro dodavatele slevy GoPay.cz - poskytovatel platební brány