Páni, tak to jsem ráda, že jsem to našla ve slevě, všem doporučuji, sestra jí dostala jako dárek od přítele a já jen tiše záviděla, je to opravdu moc pěkný a musím říct, na to že je to bižutérie, vydržela fakt dlouho krásná a nezčernalo to. Šup s ní sem a objednáno :D! Raděj nebudu čekat jestli mi jí někdo koupí :)
Diskuze ke slevě: Skvělých 249 Kč za dárkové balení perlorodky s perlou přání a náhrdelníkem včetně poštovného!
249 Kč
UKONČENO
|
18.1. 12:20
Veronika:
|
|
18.1. 14:02
Martin:
Jsem rád za skvělou inspiraci pro dárek na Valentýna. Navíc díky perle budu mít neuvěřitelně originální dárek a doufám že se mi přítelkyně odvděčí :D. |
|
18.1. 23:01
Pepa:
vřele doporučuji, loni jsem koupil přítelkyni o dost dráž, ale je do ted velmi spokojená. Sestry mají nyní narozky tak kupuji dvě:-).Díky jen tak dál. |
|
19.1. 13:03
Ingrid:
Dala som tip priatelovi...dúfam, že ma poteší a aj ja sa dočkám perly. Vypadá nádherne!! |
|
19.1. 13:01
Slevy.cz:
Děkujeme za milé komentáře, nám se perla v perlorodce taky moc líbí - nejvíc ten moment překvapení, jaká uvnitř vlastně bude. A i my na slevách jsme dali tipy blízkým, co by nás potěšilo:-). |
|
22.1. 17:52
Monika:
Dostala jsem perlu na Vánoce od manžela. Jsem velmi spokojena. Je krásný zážitek lasturu otevírat a přitom si něco pěkného přát. Teď perlu kupuji mamince i tchýni. |
|
Iwuska K.:
Manžel mi koupil stejnou perlu v Cině. Je nádherná, všichni se mně ptají, odkud ji mám a kde se dá taková perla sehnat. Ted už to vím a všem doporučím! Cena je taky supr, za 250 Kč si u nás nekoupíte ani hezkou krabičku!! |
|
Zdenička:
Miláčku, kup mi tuto perlu na Valentýna, prosííííím. |
Diskuze na Slevy.cz
Toto diskuzní fórum slouží pouze pro otázky a odpovědi k aktuální slevě.
Pro řešení zákaznických a uživatelských problémů používejte prosím naši
zákaznickou linku (tel. 733 710 665; po-pá, 9:00 - 17:00)
nebo email pomoc@slevy.cz.
Urážlivé, vulgární a jiné nevhodné příspěvky mohou být mazány.

Skvělých 249 Kč za dárkové balení perlorodky s perlou přání a náhrdelníkem včetně poštovného! Krásný dárek k Valentýnu se slevou 50 % v internetovém obchodě www.zahradni-raj.cz.
zpět na detail slevy